Nikol Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nikol Balkan

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Skin a HTML Desing - SAHD

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Skin a HTML Desing - SAHD Empty Skin a HTML Desing - SAHD Pon Okt 25, 2010 9:53 pm

Alisper 4ever

Alisper 4ever
Admin
Admin

Moj forum: Skin a HTML Desing
Opis: Ima 736 članova i 83288 postova
Zašto bi se trebali registrirat na forum:
Zato što je predobra ekipa, možeš naručit skin.. šta te god volja..

Skin and Html design

Prvi forum o dizajniranju, Html-u i CSS-u! Na forumu možete naučiti praviti skinove, Html sajtove, raditi u Photoshopu i još mnogo toga! Mi vam nudimo preko 100 raznih tutorijala, iz dana u dan, taj se broj povećava! Nešto što vam izgledalo komplikovano i nemoguće, sad je jednostavno i lako! Mnogi su došli na naš forum sa namerom samo da vide o čemu je forum, a danas su medju najboljim dizajnerima!
Takodje, mi nudimo usluge naručivanja skinova, Html sajtova, Enter stranica i ostalih dodataka!
Usluge koje najčešće koriste članovi su:

*Naručivanje (Skin, HTML, Other)
*Pomoć (HTML, CSS, PS)
*Pregledi i ocenjivanja skinova i Html sajtova

Mi smo tu da vam pomognemo da ulepšate svaki svoj deo foruma, trudimo se da vam pomognemo što više možemo! Ne oklevajte, registrujte se još danas!

www.skinandhtmldesign.net

P.S. Reci da te je dovela Alisper 4ever

2Skin a HTML Desing - SAHD Empty Re: Skin a HTML Desing - SAHD Uto Okt 26, 2010 10:53 am

~Ke$ha~

~Ke$ha~

Vec regana

3Skin a HTML Desing - SAHD Empty Re: Skin a HTML Desing - SAHD Uto Okt 26, 2010 11:29 am

Alisper 4ever

Alisper 4ever
Admin
Admin

Hvala.. još netko?

4Skin a HTML Desing - SAHD Empty Re: Skin a HTML Desing - SAHD Uto Okt 26, 2010 7:22 pm

Lady

Lady
Admin
Admin

Već reg Smile

5Skin a HTML Desing - SAHD Empty Re: Skin a HTML Desing - SAHD Uto Okt 26, 2010 7:32 pm

ŁOO

ŁOO
Admin
Admin

već sam regg............sup forum!

https://nikol-balkan.forumsr.net

6Skin a HTML Desing - SAHD Empty Re: Skin a HTML Desing - SAHD Uto Okt 26, 2010 7:36 pm

Alisper 4ever

Alisper 4ever
Admin
Admin

Hvala vam Smile

Netko?

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu